Skip to main content

Mentorschap

Eindelijk een fulltime zelfstandige )dieren)fotograaf worden? En meer klanten genereren? Meer zelfvertrouwen in de omgang met klanten? Of prijzen vragen die bij de kwaliteit van je werk horen? Waar je ook behoefte aan hebt, we pakken samen alle wensen aan.

Ik neem je onder mijn hoede, deel al mijn kennis, of creëer samen met jou een bedrijfsconcept dat helemaal op jou is afgestemd en help je stap voor stap bij de verwezenlijk.

Als je mij als mentor kiest behoed ik je voor fouten en help je bij je droom om van je droom je carriere te maken.

Wat houdt het mentorschap in?
In tegenstelling tot de individuele coaching en groepsworkshops begeleid ik je over een langere periode. Ik sta aan je zijde, ben je motivator, je vertrouwenspersoon, je steun en troost tijdens moeilijke dagen, maar geef je ook eerlijke feedback en advies.

Wat onderscheidt mij?

Ik geef je opdrachten en input over de gehele periode van onze begeleiding. Je ontvangt altijd positieve feedback op je resultaten. Ik geef je mijn levens- en werkervaring van al die jaren zelfstandig ondernemerschap door zodat jij direct je doel kunt bereiken en niet alle fouten zelf hoeft te maken. We combineren online en offline trainingen en je leert in je eigen tempo.

Wil jij ook prachtige foto's?