Skip to main content

Bekijk mijn portfolio

Neem een kijkje door mijn foto's en laat je verrassen. Ik maak de allermooiste portretten waarbij een blik in de ogen van je hond je hart sneller doet kloppen en zorgt dat je je volmaakt gelukkig voelt. Wie wil dat nou niet?

Of heb samen plezier bij het maken van de spectaculairste actiefoto's. Lekker rennen, springen en vies worden terwijl je hond geniet. En daar maak ik de gaafste foto's van.  Of kun je ook zo genieten van de bijzondere band tussen hond en baasje! 

De liefde en de goudeerlijke band tussen jou en je hond, dat zijn de allermooiste beelden. Foto's die emotie tonen en echte liefde en vriendschap uitstralen.  

En natuurlijk zijn daar de schattigste puppyfoto's. Als je een puppy hebt, herken je het wel. Je wil ze elke seconde vertroetelen en knuffelen en natuurlijk wil je aan deze unieke leeftijd kunnen terugdenken met prachtige en bijzondere foto's.

Of verwonder je bij de "special shoots"! Verrassend anders met  gave spectaculaire waterfoto's of bijzondere kleurrijke poedershoots. Alles is mogelijk.

Katten: Natuurlijk omdat elke kat bijzonder is! Katten zijn heerlijk eigenwijs en eigenzinnig en hebben een geheel eigen en unieke persoonlijkheid. Laat je kat op de foto's vastleggen en laat het karakter van je kat tot uitdrukking komen zoals hij werkelijk is.