Skip to main content

Afscheids- of herinneringsfotoshoots

Dierbaar en altijd extra speciaal en echt helemaal op maat

Fotoshoot oudere hond

Deze bijzondere en dierbare fotoshoots zijn echt helemaal op maat en zijn extra speciaal. Ze worden vaak gedaan als heel speciale en bijzondere fotosessies voor oudere of ernstig zieke honden.

De fotoshoot kan in de studio, op locatie naar keuze of bij je thuis plaatsvinden. De aandacht ligt extra op jullie speciale band, het gevoel en de emoties die jullie met elkaar hebben.

Natuurlijk voer ik deze shoots zo snel mogelijk uit. Ik maak mijn agenda hiervoor vrij zodat je altijd snel terecht kunt. Ook als de fotosessie morgen al moet plaatsvinden (en in bepaalde gevallen zelfs vandaag nog).

Ik vind het een speciale en bijzonder mooie manier om een leven van vriendschap en trouw af te sluiten met een blijvende, mooie herinnering aan je trouwste maatje.

Wat maakt jullie band zo speciaal?

Het liefst wil ik van je weten welke emoties en band je samen hebt, wat maakt deze band zo speciaal en dierbaar.

Of waarom zijn juist jullie samen en heb je zo'n bijzondere sterke band. Denk bijvoorbeeld aan bijzondere dingen zoals ‘wanneer je altijd zo ontzettend moet lachen om of met je hond, wat maakt hem zo uniek, wanneer raak je vertederd of voel je je extra geliefd bij je hond, en wat doen jullie graag samen, of wat is zijn lievelingsbezigheid en lievelingsplekje zodat we echt heel bijzondere foto's kunnen maken.

Wil jij ook prachtige foto's?

Unieke reportage laatste dag samen

Ook als je nog een keer samen een speciale en bijzondere laatste dag wil beleven, die ik dan in beeld breng.


Ik maak dan een prachtige vergroting of bijv. een fotoboek van de dag, zodat je een blijvende herinnering zult hebben aan je trouwe vriend wanneer hij of zij er niet meer is.

Als je dat wil kan ik zelfs de foto's voorzien van een prachtige quote zodat je een extra dimensie in de foto’s krijgt. Bij deze fotosessies kan alles, ik probeer zoveel mogelijk met al je wensen en de mogelijkheden van de hond rekening te houden.