Skip to main content

Zakelijke mogelijkheden

Heb je een bedrijf voor honden en hondenbaasjes of heb je misschien een fantastisch product? En wil je waardevolle afbeeldingen voor je website, een folder of brochure, verpakking of productontwerp? Dan ben ik graag je partner die met je meedenkt en uitvoert.

Van trimsalon, dierenwinkel of dierenartspraktijk, lokaal, nationaal of internationaal, ik maak de foto's naar jouw wensen en ideeën.

Product fotografie
Bedrijfs of productfoto's

Heb je prachtige foto's nodig voor de website van jouw bedrijf of ben je misschien op zoek naar foto's om op je producten te gebruiken?

Neem contact op en vertel me meer over jouw bedrijf. Wat zijn je wensen, je dromen en vooral je doelen? Wat voor soort foto's zoek je? Vertel me wat ik voor je kan doen en ik ga je helpen bij het realiseren ervan.

Ik bespreek graag alle mogelijkheden.

Voor fokkers
Nestfotoshoot

Een speciale mogelijkheid voor fokkers is om moeder en alle pups uit een nest te laten fotograferen. Deze puppytijd komt nooit meer terug. En pups van rond de zes a zeven weken zijn té leuk om niet goed op de foto te laten zetten. Je kunt de foto’s als fokker zelf houden, maar je kunt ook alle nieuwe baasjes een mooie foto van hun pup meegeven.

Nog slimmer is het om de fotoshoot te combineren met een puppygedragstest, kijk op www.dogcases.nl voor meer informatie.

Of heb je prachtige standfoto's van je fokhonden nodig? Ik bespreek graag alle mogelijkheden.

Evenementen
Evenementen

Heb je een trimsalon, een dierenwinkel, of ben je een dierenarts en hou je een open dag of vier je een opening, of organiseer je een ander soort evenement dan is het superleuk om de bezoekers mooie foto's te laten maken van hun hondje.

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om bijv je klanten een mooie foto van hun hond als geschenkje of bedankje mee te geven.

Ik bespreek graag alle mogelijkheden.

Nieuwsbrief voor zakelijke klanten en fokkers

Heb je een een winkel of bedrijf (fysiek of online) in dierenproducten en blijf je graag op de hoogte wat ik voor jou en je klanten kan betekenen? En hoe ik je kan helpen om je of producten en diensten nog beter te etaleren en fraaier te presenteren zodat je boodschap of product en diensten nog beter overkomen.

Of vind je het leuk om voor je klanten een dag met de mogelijkheid om hun hond te laten fotograferen, bijvoorbeeld met korte minisessies zoals bij een feestelijke opening, een jubileum of op dierendag of rondom Kerst.

Alles is mogelijk en ik denk graag mee in de mogelijkheden, meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief of neem direct contact op en ik help je graag je ambities te verwezenlijken..

Ook voor hondenfokkers

Ben je een hondenfokker en wil je wat leuks en bijzonders doen voor je puppykopers zoals op een jaarlijkse terugkomdag, of tijdens een hondenwandeling of bij een informatiebijeenkomst voor nieuwe puppykopers?

Of wil je je dekreu(en) en teefjes zo goed mogelijk presenteren en prachtige foto's van je honden voor op je website?

Meld je aan voor de Nieuwsbrief of neem direct contact op en ik help je graag je dromen te verwezenlijken.

Met het aanmelden ga je akkoord met de privacy-verklaring. Ik gebruik je e-mailadres niet voor andere doeleinden en geef je gegevens niet door aan derden en natuurlijk kun je je altijd weer gemakkelijk afmelden.