Skip to main content

Individuele begeleiding

Je eigen priveles en voor jou op maat gemaakt
Door te kiezen voor persoonlijke begeleiding kun je al in een paar uur je kennis en vaardigheden flink verbeteren boek je razendsnel vooruitgang. Wil je dus als (beginnend) fotograaf echt snel stappen maken en niet maandenlang een cursus moeten volgen. Dan is deze een-op-een-begeleiding echt iets voor jou.

Of heb je altijd al met een professionele camera of lenzen willen fotograferen? Onder begeleiding en coaching van een professioneel en gepassioneerde hondenfotograaf?  Deel je dromen en wensen met mij,  neem contact op en we bespreken hoe ik jou kan helpen deze te verwezenlijken. 

Speciaal voor jou op maat gemaakt

Allereerst bespreken we de onderwerpen waar je graag meer over wilt leren en stellen aan de hand daarvan bepalen we samen je individuele programma en kijken hoeveel tijd nuttig en nodig is om zelf de stappen te zetten die je wil maken. Dus ben je op zoek naar een eigen stijl, of heb je altijd al meer met natuurlijk licht willen doen? Met deze privebegeleiding profiteer je optimaal van mijn jarenlange ervaring en kennis als gelouterde hondenfotograaf.
Wil jij ook prachtige foto's?

Individuele coaching

Jij beslist wat je wilt leren. Denk bijv. aan de volgende onderwerpen:

  • Instellingen, belichting en scherpstellen etc (je camera leren kennen).

  • Werken met natuurlijk licht.

  • Portretfotografie: leer zelf ook de mooiste droombeelden van jouw hond te maken.

  • Actiefotografie: leer de gaafste en spectaculairste actiefoto's maken.

  • Je foto's perfect leren bewerken tot jouw eigen droombeeld in Lightroom, Photoshop of Luminar.

  • Portfolio of website beoordeling.

  • Locaties kiezen & regisseren van de shoot en nog veel meer.

Voor wie?

Iedereen kan een mentoringtraject doen, ongeacht je fotografieniveau. Of je nu net begonnen bent met fotograferen of al professioneel fotograaf bent en je meer wil verdiepen in hondenfotografie.

Je fotografeert altijd onder begeleiding van mij en je krijgt op maat gemaakte privéles, waarin ik je praktische tips en handvatten geef om je eigen werk te verbeteren en een eigen stijl te ontwikkelen. 

Modellen & locatie
Natuurlijk is het goed en superleuk als je je eigen hond meebrengt, maar denk er dan aan om ook een begeleider te regelen voor de hond, zodat jij je volledig kunt concentreren op het fotograferen.


Prijzen

De lessen zijn variabel in tijd te delen (met een minimum van 2 uur). Bijv, 2 uur fotografie (portret in natuurlijk licht en/of actie of gecombineerd met (2 uur of meer) optimaliseren foto's en nabewerking in Lightroom, Photoshop of Luminar. (prijzen incl. btw)
Privé les 2 uur: € 250,- p.p.
Volgend uur € 100,- p.p.
Bijv. privé les 4 uur: € 450,- p.p. Enzovoort

(eventueel samen met een bevriende kennis of familielid als tweede persoon komt er 65 euro extra per uur bij)

Reiskosten
Natuurlijk kun je de lessen ook in je eigen omgeving doen (buiten Roosendaal/Breda), maar hou dan rekening met reiskosten (€ 0,50/km).