+31 6 24 78 92 20

Mooie en lieve woorden

van tevreden klanten

Ervaringen van anderen

Wat mensen over me zeggen:

Ik wil altijd een perfect resultaat en kan bijna niet stoppen met het bedenken en maken van de perfecte foto.
Helaas, ik ben een perfectionist. Mijn klanten bied ik foto's van topkwaliteit, eventueel afgedrukt op de beste en mooiste producten. Als klant merk je gelukkig niet al te veel van, een fotoshoot is van begin tot eind een geweldige en leuke ervaring. Natuurlijk neem ik alle zorgen uit handen, als erkend en professioneel hondengedragstherapeut is je hond bij mij in goede handen, of deze nou onrustig, onzeker, te speels en te energiek is, geen zorgen ik zorg ervoor dat de fotoshoot een zo stressvrije en leuk mogelijke ervaring is voor hond en baasje. En natuurlijk ontvang je na de shoot altijd de meest prachtige foto's.  Soms verrassend anders, soms zoals je zelf in je hoofd had, maar zelf niet kon maken. Maar altijd foto's die recht doen aan de persoonlijkheid en het karakter van je hond. Kortom, je hond van z'n beste, grappigste, vrolijkste of ondeugendste kant.

Ik heb veel geduld 
Ik ben van nature een rustig en relaxt persoon met een enorm hart voor dieren en of het nou tijdens een gedragssessie is of tijdens een fotoshoot, als het om dieren gaat, ben ik super rustig en geduldig. Sommige honden en/of katten hebben tijd nodig om je te leren kennen en zich op hun gemak te voelen. Met stress en afdwingen bereik je niets, maar met liefde, geduld en aandacht wel. Of sommige moeten eerst even zich kunnen uitleven, anderen moeten eerst enthousisast gemaakt worden voordat ze overgehaald kunnen worden om mee te doen... Geen stress, ik neem altijd alle tijd die nodig is om ervoor te zorgen dat ik de meest mooie portretten of actiefoto's kan maken. 

Mijn grote liefde voor honden
Van kinds af aan hebben honden en poezen een grote rol gespeeld in mijn leven. En nu we toch onder ons zijn, wij hondenbezitters zijn een beetje een speciaal soort mens ... We doen de meest rare dingen voor onze honden, kunnen uren vertellen over onze kanjers, zorgen ervoor dat ze het beste eten en zorg krijgen, ze zijn onze beste maatjes en we houden onvoorwaardelijk van ze. Of ze nou met modderpoten door het huis rennen, zich lekker tegen ons uitschudden als ze net gezwommen hebben, ons haren dagelijks door het huis dwarrelen of ons overladen met hun natste lebbers, zijn en blijven onze dierbaarste maatjes.

Ik ben superaardig en vriendelijk persoon 
Eerlijk gezegd kan ik het vaak beter vinden met dieren dan met mensen, ik kom er maar eerlijk voor uit. Maar ik ben goudeerlijk, sociaal, symphatiek en positief ingesteld en heb altijd het beste met iedereen voor.  Maar daarbij ben ik ook heel sensitief en gevoelig. Daardoor is makkelijk om voor hondenbaasjes hun schroom voor de fotocamera te vergeten. Zie en ervaar een fotoshoot als een gezellig samenzijn met een gelijkgestemde. We kletsen over je hond, hebben plezier en tussendoor maak ik de foto's.

Meer dan 100 klanten geven ons 5 sterren en zijn uitermate tevreden. Neem een kijkje om alle ervaringen te lezen.
 • Ingrid Smolders

  Voedingsdeskundige en Orthomoleculair therapeut bij Wildebeest.

  Dank je wel Kees voor de prachtige foto's! Heel erg blij mee. En dank je wel voor de prettige samenwerking, je dierenliefde, de uitvoerige reportage, je knuffelmoment met Teun, ach, bedankt voor alles, je bent de beste!
  Ingrid Smolders
 • Annemieke van Iersel

  We hebben een fantastische fotoshoot gehad. Onze honden zijn inmiddels al op leeftijd (11.5 en bijna 14 jaar) en wij vinden het fijn dat we straks een mooie herinnering aan ze hebben. Nou dat is gelukt hoor! De foto's zijn allemaal erg mooi geworden, door Kees! Wat een professionele fotograaf! Super bedankt nog hoor!
  Annemieke van Iersel
 • Eveline Broeders-Wilke

  Kees, een geweldige (honden) fotograaf. Heeft oog voor detail en weet de hond treffend vast te leggen. Zo zie je op de foto dat onze lieve Mojo een dromer is, heel gevoelig en zacht. Kees heeft veel geduld en weet de hond(en) binnen no-time op hun gemak te stellen. Knap en inspirerend. Dank je wel Kees voor je prachtige foto's.
  Eveline Broeders-Wilke
 • Olga Wieberdink

  Als verjaardagscadeau 2 uur privé les hondenfotografie van Kees gehad! Absoluut een aanrader! Kees legt alles duidelijk uit en geeft veel praktische tips! Ook voor iemand met weinig ervaring heb ik in een korte tijd veel geleerd en meteen al super mooie foto’s gemaakt! Nu kan ik eindelijk mijn camera gaan gebruiken in plaats van de iPhone Bedankt voor de leerzame en leuke ochtend!
  Olga Wieberdink
 • Magda van Nassauw

  Blije klant

  Wil je echt professioneel je hond of kat laten fotograferen dan bent u hier op het juiste adres , Kees de fotograaf straalt zo,n rust uit dat de dieren vanzelf rustig worden, Kees neemt de tijd om op de mooiste momenten te fotograferen, ik heb van mijn 2 katten een geweldige fotoshoot overtreft al mijn verwachtingen, wil je dus jou geliefde huisdier voor altijd vereeuwigen op foto,s dan ben je bij Bandhu Hondenfotografie op het goede adres
  Magda van Nassauw
 • Ina de Weert

  Tevreden klant

  Je hond leuk en goed op de foto krijgen is niet makkelijk, maar Inspired by Bandhu Hondenfotografie weet je dierbare hond of puppy perfect op de gevoelige plaat vast te leggen. Dat ene moment, die speciale blik van je hond, het vastleggen op foto van bijzonder maniertjes en karakter: dat op foto krijgen kun je aan Inspired by Bandhu Hondenfotografie overlaten. De fotograaf neemt ruim de tijd, is bijzonder geduldig en beschikt daarnaast nog eens over gigantisch veel kennis van hondengedrag. Ik kan het iedereen met liefde voor zijn/haar hond/puppy aanbevelen. Het is gewoon fantastisch om in verschillende fases van het leven van je hond echt mooie foto's te hebben. Dit kun je echt niet zelf! Inspired by Bandhu Hondenfotografie kan het wel.
  Ina de Weert
 • Superleuk om zoveel mooie en positieve beoordelingen te krijgen. Wil je nog veel meer eerlijke ervaringen lezen van m'n klanten of alvast inspiratie opdoen en nog veel meer mooie foto's bekijken?
  Kees van Sundert