Skip to main content

Ervaringen van anderen

Wat mensen over me zeggen:

Ik wil altijd een perfect resultaat en kan bijna niet stoppen met het bedenken en maken van de perfecte foto.

Helaas, ik ben een perfectionist. Mijn klanten bied ik foto's van topkwaliteit, eventueel afgedrukt op de beste en mooiste producten. Als klant merk je gelukkig niet al te veel van, een fotoshoot is van begin tot eind een geweldige en leuke ervaring. Natuurlijk neem ik alle zorgen uit handen, als erkend en professioneel hondengedragstherapeut is je hond bij mij in goede handen, of deze nou onrustig, onzeker, te speels en te energiek is, geen zorgen ik zorg ervoor dat de fotoshoot een zo stressvrije en leuk mogelijke ervaring is voor hond en baasje. En natuurlijk ontvang je na de shoot altijd de meest prachtige foto's.  Soms verrassend anders, soms zoals je zelf in je hoofd had, maar zelf niet kon maken. Maar altijd foto's die recht doen aan de persoonlijkheid en het karakter van je hond. Kortom, je hond van z'n beste, grappigste, vrolijkste of ondeugendste kant.

Ik heb veel geduld

Ik ben van nature een rustig en relaxt persoon met een enorm hart voor dieren en of het nou tijdens een gedragssessie is of tijdens een fotoshoot, als het om dieren gaat, ben ik super rustig en geduldig. Sommige honden en/of katten hebben tijd nodig om je te leren kennen en zich op hun gemak te voelen. Met stress en afdwingen bereik je niets, maar met liefde, geduld en aandacht wel. Of sommige moeten eerst even zich kunnen uitleven, anderen moeten eerst enthousiast gemaakt worden voordat ze overgehaald kunnen worden om mee te doen... Geen stress, ik neem altijd alle tijd die nodig is om ervoor te zorgen dat ik de meest mooie portretten of actiefoto's kan maken. 

Mijn grote liefde voor honden

Van kinds af aan hebben honden en poezen een grote rol gespeeld in mijn leven. En nu we toch onder ons zijn, wij hondenbezitters zijn een beetje een speciaal soort mens ... We doen de meest rare dingen voor onze honden, kunnen uren vertellen over onze kanjers, zorgen ervoor dat ze het beste eten en zorg krijgen, ze zijn onze beste maatjes en we houden onvoorwaardelijk van ze. Of ze nou met modderpoten door het huis rennen, zich lekker tegen ons uitschudden als ze net gezwommen hebben, ons haren dagelijks door het huis dwarrelen of ons overladen met hun natste lebbers, zijn en blijven onze dierbaarste maatjes.

Ik ben superaardig en vriendelijk persoon

Eerlijk gezegd kan ik het vaak beter vinden met dieren dan met mensen, ik kom er maar eerlijk voor uit. Maar ik ben goudeerlijk, sociaal, sympathiek en positief ingesteld en heb altijd het beste met iedereen voor.  Maar daarbij ben ik ook heel sensitief en gevoelig. Daardoor is makkelijk om voor hondenbaasjes hun schroom voor de fotocamera te vergeten. Zie en ervaar een fotoshoot als een gezellig samenzijn met een gelijkgestemde. We kletsen over je hond, hebben plezier en tussendoor maak ik de foto's.

Wat zeggen onze klanten?

Meer dan 100 klanten geven ons 5 sterren en zijn uitermate tevreden. Neem een kijkje om alle ervaringen te lezen.

Annalies Van Dessel-Oomen

Inmiddels de derde shoot met onze twee goldene bij Bandhu hondenfotografie laten maken en wat is het resultaat weer grandioos….. Kees weet als geen ander met Sjoerd en Fille contact te maken en ze onvergetelijk vast te leggen. Wij als baasjes genieten overigens ook van de shoot. Iedere keer weer is het een feestje om samen te werken met Kees. Een enorme aanrader voor met je hond!

Eveline Broeders-Wilke

Kees, een geweldige (honden) fotograaf. Heeft oog voor detail en weet de hond treffend vast te leggen. Zo zie je op de foto dat onze lieve Mojo een dromer is, heel gevoelig en zacht. Kees heeft veel geduld en weet de hond(en) binnen no-time op hun gemak te stellen. Knap en inspirerend. Dank je wel Kees voor je prachtige foto's.

Kees van Sundert - de fotograaf

Superleuk om zoveel mooie en positieve beoordelingen te krijgen. Wil je nog veel meer eerlijke ervaringen lezen van m'n klanten of alvast inspiratie opdoen en nog veel meer mooie foto's bekijken?

Kees van Sundert, de fotograaf

Bekijk m'n Facebookpagina voor nog veel meer ervaringen van klanten.

Ina de Weert

Je hond leuk en goed op de foto krijgen is niet makkelijk, maar Inspired by Bandhu Hondenfotografie weet je dierbare hond of puppy perfect op de gevoelige plaat vast te leggen. Dat ene moment, die speciale blik van je hond, het vastleggen op foto van bijzonder maniertjes en karakter: dat op foto krijgen kun je aan Inspired by Bandhu Hondenfotografie overlaten. De fotograaf neemt ruim de tijd, is bijzonder geduldig en beschikt daarnaast nog eens over gigantisch veel kennis van hondengedrag. Ik kan het iedereen met liefde voor zijn/haar hond/puppy aanbevelen. Het is gewoon fantastisch om in verschillende fases van het leven van je hond echt mooie foto's te hebben. Dit kun je echt niet zelf! Inspired by Bandhu Hondenfotografie kan het wel.

Olga Wieberdink

Als verjaardagscadeau 2 uur privé les hondenfotografie van Kees gehad! Absoluut een aanrader! Kees legt alles duidelijk uit en geeft veel praktische tips! Ook voor iemand met weinig ervaring heb ik in een korte tijd veel geleerd en meteen al super mooie foto’s gemaakt! Nu kan ik eindelijk mijn camera gaan gebruiken in plaats van de iPhone Bedankt voor de leerzame en leuke ochtend!

Annemieke van Iersel

We hebben een fantastische fotoshoot gehad. Onze honden zijn inmiddels al op leeftijd (11.5 en bijna 14 jaar) en wij vinden het fijn dat we straks een mooie herinnering aan ze hebben. Nou dat is gelukt hoor! De foto's zijn allemaal erg mooi geworden, door Kees! Wat een professionele fotograaf! Super bedankt nog hoor!

Maurits Boer

Rustige benadering, staat open voor wensen. Neemt alle tijd voor een uiteindelijk prachtig resultaat. Neemt niet genoegen met voldoende of "ik denk dat we t hebben"...nee, het perfecte plaatje moet er tussen zitten. voor ons is dat meer dan gelukt! chapeau!

Rianne Nibbeling

Toen wij hoorden dat onze Boaz ernstig ziek was en nog maar kort te leven had, stuurde ik Kees een berichtje voor een fotoshoot. Hij zette alles aan de kant en stond een aantal dagen later al bij ons. En wij wonen niet bepaald om de hoek! Wat zijn wij ontzettend blij met de prachtige en dierbare foto’s die hij heeft gemaakt. We zien Boaz ècht zoals hij was.

Dit was onze tweede shoot bij Kees en daardoor weten we hoe goed hij omgaat met de honden. Wat een plezier heeft Boaz die ochtend gehad. Daarnaast weet hij super creatief met de omstandigheden om te gaan voor een prachtig resultaat.

Nogmaals onwijs bedankt Kees, je hebt echt voor super waardevolle herinneringen gezorgd 🙏

Ingrid Smolders

Dank je wel Kees voor de prachtige foto's! Heel erg blij mee. En dank je wel voor de prettige samenwerking, je dierenliefde, de uitvoerige reportage, je knuffelmoment met Teun , ach, bedankt voor alles, je bent de beste!


Ingrid Smolders. Voedingsdeskundige en Orthomoleculair therapeut bij Wildebeest

Brenda de Vries

Kees heeft fantastische foto's gemaakt van mijn zwitserse herders.. het leek een onmogelijke opgave,.. 3 honden tegelijk, maar het resultaat is prachtig.. zoveel mooier als dat ik ooit had durven dromen.. Super!! 🙏🐾❤

Magda van Nassauw

Wil je echt professioneel je hond of kat laten fotograferen dan bent u hier op het juiste adres , Kees de fotograaf straalt zo'n rust uit dat de dieren vanzelf rustig worden, Kees neemt de tijd om op de mooiste momenten te fotograferen, ik heb van mijn 2 katten een geweldige fotoshoot overtreft al mijn verwachtingen, wil je dus jouw geliefde huisdier voor altijd vereeuwigen op foto's dan ben je bij Inspired by Bandhu Hondenfotografie op het goede adres.

Daphne Jansen-Westra

Al lange tijd zag ik de foto's van Kees terugkomen op Facebook en steeds waren ze even prachtig. Ik wilde graag een fotoshoot met onze vorige witte herder, maar zij overleed vrij plotseling.
Met onze nieuwe, jonge en puberende witte herder, kregen wij een mooie kans alsnog een fotoshoot te doen.

Met veel geduld maakte Kees werkelijk prachtige foto's van de hond en het hele gezin. Kees' ervaring als gedragstherapeut was ook duidelijk zichtbaar tijdens de fotoshoot, gezien de kalme houding die de hond in een nieuwe en spannende omgeving aannam wanneer Kees dit van hem vroeg.

We zijn ongelooflijk blij met het resultaat en de foto's krijgen een prachtige plek aan de muur!

Gwenny Scaf

Erg tevreden zijn wij over Bandhu Hondenfotografie. Wij vonden het erg prettig dat Kees zich flexibel opstelde en heel begripvol en geduldig was, ook t.o.v. onze (puber)hond Senja. Goede en snelle service met prachtige foto's als eindresultaat!


Gertia van Loon

Mooie foto's van kees van mijn hond liza.hij kon heel snel komen wat fijn is omdat liza ziek is.hij nam de tijd en aandacht voor zowel hond als baasje. Ik zou zeggen doen is een mooie herinnering voor later.

Imane Josephina

Fijne ervaring voor een fotoshoot met 4 katten in de fotostudio. Aardige en geduldige fotograaf die veel uitleg geeft vooraf en ook nadat de foto’s waren gemaakt. Alles is vlot afgehandeld en geregeld. Bedankt!

Anouk en Dewie

Enkele weken terug een puppy shoot gedaan met onze “spring in het veld “Weimaraner.
Ze was toen pas 9 weekjes oud dus focus was af en toe ver te zoeken helaas maar gelukkig was Kees erg rustig en geduldig met haar en het resultaat spreekt voor zich. Wauw, wat een waanzinnig prachtige foto’s.
Super blij dat we deze puppy tijd zo mooi vast hebben kunnen leggen. Zekers een aanrader voor alle toekomstige puppy eigenaren.

Carlène van Tiggele

Onze Kees zeggen ze toch in Brabant ? Wat zal ik eens over onze Kees zeggen…
Kees doet er echt alles aan om de foto shoot van je hond een succes te laten zijn. Hij ligt op zijn buik in de struiken, en wat voor houdingen hij niet aanneemt voor het perfecte plaatje ! Hij heeft ook super veel geduld want laten we eerlijk zijn, hoe lastig is het om van een hond van 14 maanden goede foto’s te maken . Onze Noor stuitert alle kanten op uit enthousiasme in een bos waar ze nooit is geweest. En tja Kees heeft een enorme truckendoos om niet 1 maar heleboel goede plaatjes te schieten . Als je zelf al zenuwachtig wordt omdat je denkt dit komt niet goed dan weet Kees toch weer de nodige humor erin te brengen dat jezelf ook even ontspant en waarschijnlijk je hond ook want hij is ook nog een goede gedragsdeskundige ! Daarom hij weet waar hij mee bezig is! Voor het ‘ perfecte plaatje’ moet je echt bij Kees zijn.

Echt we zijn heel blij met het resultaat. We gaan een paar foto’s laten vergroten en ophangen in huis.
Oh ja, je krijgt ook veel bestanden van Kees aangeleverd bv voor social media of zoals wij voor vergroting voor in huis op te hangen .

Nathalie Roos

Een super leuke fotoshoot gehad met onze 12 weken oude puppy Nala! Kees gaat heel relaxed te werk, waardoor de foto's heel natuurlijk zijn geworden. We mochten zelf een selectie maken uit de foto's, wat nogal moeilijk was aangezien ze allemaal heel gaaf waren! Onze selectie foto's zijn daarna nog mooi bewerkt om enige oneffenheden weg te halen.

Eindresultaat super mooie foto's om deze unieke puppyfase voor altijd vastgelegd te hebben!
Ik zou Kees aan iedereen aanraden!

Marjolein, Gert en Vidor

Pas weer een prachtige fotoshoot gehad met onze Vidor. 7 Jaar geleden ook al eens, dat was zo goed bevallen, dat we Kees weer benaderd hebben. Enige nadeel was dat het zo moeilijk kiezen was uit alle foto's, want er zat geen een bij die ik niet mooi vond. De foto's waren ook gevarieerd, verschillende houdingen, verschillende uitdrukkingen en verschillende omgevingen (allemaal in hetzelfde bos). En na de keuze zijn de foto's nog bijgewerkt, waardoor het resultaat nog mooier werd.
Een afspraak maken ging makkelijk, en ook het verplaatsen ervan, omdat het weer echt heel erg slecht was, was geen probleem.
Tijdens de fotoshoot was er ook alle tijd en geduld. Want Vidor deed het goed, maar had af en toe even een momentje voor zichzelf nodig, of wilde even niet precies goed zitten, daar was weer alle begrip voor, belang van de hond stond voorop.

Kees, onze dank is groot, we gaan genieten van de foto's